Новости ›› Полтава и область

Проект "Наша єдина студентська родина"

22.11.2014 12:00 | просмотров: 1644
Напередодні Міжнародного Дня студента, 16 листопада масштабним концертом у ПД «Листопад» закінчився обласний проект «Наша єдина студентська родина», організований Відділом у справах сім'ї та молоді Полтавської Облдержадміністрації. За результатами якого студентство нашого міста спільною натхненною роботою зібрали 20 тис. 80 грн.

Благодійний проекти, який стартував 1 листопада об’єднав студентство нашого міста з метою збору коштів для довгострокової реабілітації воїнів Полтавської області, які постраждали в зоні АТО. Протягом акції волонтерські сектори університетів організовували різноманітні заходи: акції, концерти, перегляди фільмів, ярмарки, виставки, під час яких тривав збір коштів у спеціальні скриньки, надані організаторами. Кожен університет намагався зробити все можливе, задля допомоги бійцям, проте конкурсу та конкуренції між студентами не було. Адже, всі розуміли, головне – спільна благородна мета, допомога нашим землякам, а не першість у величині суми. Це не змагання, це спільна робота.





На грандіозному святі , що тривало більше 3-х годин студенти кожного вузу презентували себе у 3-х концертних епізодах: «Презентація університету», «Добрі справи мого університету» та виступ груп підтримки. Завітав на концерт і мер міста Олександр Мамай. Нагороджували також і найактивніших студентів у номінаціях «Кращий студент-спортсмен Полтавщини – 2014», «Кращий студент-науковець Полтавщини – 2014», «Кращий студент-громадський діяч Полтавщини – 2014», «Кращий студент-творча особистість Полтавщини – 2014».





Студенти підготували справжнє професійне дійство, демонструючи всі свої таланти. Кожен університет виділявся з-поміж інших оригінальністю, неординарністю та власним стилем.

На сцені яскравими номерами вражали глядачів студенти Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Полтавської державної аграрної академії, Української медичної стоматологічної академії, Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, Полтавського університету економіки й торгівлі. Завітали на свято зі своїми виступами Артем Лоїк, заслужена артистка України - Олена Білоконь та найкращі творчі колективи області. Спонсори проекту нагородили студентські команди вузів численними подарунками.





Фінал проекту став справжнім святом у нашому місті, показав незламний дух полтавської молоді, її любов до України та патріотизм. А головне, ми вкотре довели, що об’єднавшись задля благородної меті студентство міста перетворюється на потужну силу, яка справді спроможна творити великі добрі справи!





АННА БІЛОВОД
Фото – АННА ЯКІВЕЦЬ
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: