Новости ›› Полтава и область

У Полтаві студенти збиратимуть гроші для бійців, які воювали в зоні АТО

31.10.2014 12:00 | просмотров: 565
1 листопада на Полтавщині стартує благодійна акція "Тепло студентських сердець" в рамках обласного проекту «Наша єдина студентська родина!».

Мета акції – надання допомоги для довгострокової реабілітації бійців Полтавської області, що постраждали внаслідок бойових дій в зоні АТО.

–У акції беруть участь студенти ПУЕТ, ПНПУ, ПНТУ, Полтавської медичної академії та Аграрної академії. З 1 по 15 листопада, вони у своїх вишах та по місту влаштовуватимуть різноманітні благодійні заходи: ярмарки, концерти, флеш-моби, виставки, на яких збиратимуть кошти, – каже Марина Засенко, головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді Полтавської облдержадміністрації.

Фінал проекту відбудеться 16 листопада на відзначенні Міжнародного Дня студента в ПД «Листопад». Там студенти підведуть підсумки акції, а також презентують свої ВНЗ та розкажуть про всі благодійні заходи, які організовували протягом року. Зібрані кошти передадуть сім’ям воїнів, які брали участь в АТО.

– Також в цей же день нагородять найуспішніших студентів у 4-х номінаціях: "Кращий науковець", "Кращий спортсмен", "Кращий громадський діяч", "Краща творча особистість". Привітають молодь зі святом Артем Лоїк, гурт "Живі барабани" та творчі колективи Полтавщини, – резюмувала Марина Засенко.




Источник: kolo.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: