Новости ›› Образование

Міжнародні стажування від AIESEC

30.10.2014 19:00 | просмотров: 645
Майбутнє української молоді зараз не характеризується яскравими перспективами та спокійним забезпеченим життям. Хоча, спокійним, мабуть, воно ніколи не було і не буде. Важко випускникам, які у пошуку успішної та улюбленої роботи стикаються зі стіною відмов, через відсутність досвіду. Важко студентам, які у пошуку своєї ідентифікації та можливостей для розвитку, страждають від кризи першого чи відсутності останнього. Хто шукає, той знайде? Таки так, але чудові шанси для власної реалізації часто бувають недоступними у фінансовому плані. То що ж робити? Не розвиватись чи прийняти ситуацію і виживати як всі.

Організація AIESEC – це перший крок до того, щоб продукувати позитивні зміни в суспільстві. Фокусними напрямками діяльності організації є міжнародні програми стажувань.

Соціальні волонтерські стажування Global Citizen надають молодим та мотивованим людям можливість для розвитку різноманітних персональних навичок, практики англійської, набуття досвіду роботи у міжнародній команді та дослідження культурної різноманітності. Звісно до всього цього додається задоволення, знайомства, розваги та купа позитивних емоцій.

Що заважає вам зараз взяти і поїхати у літо? Забути про холодні львівські вулиці, про негативні емоції і сірі канікули перед комп’ютером… Батьки, гроші, друзі? Насправді більшість наших проблем і перешкод у нашій голові, і вони легко вирішуються одним простим пунктом: бажанням! Воно або є ,або немає. То давай просто зараз, заходь на сайт aiesec.ua, реєструйся, а потім вставай з дивану і змінюй своє життя. Індія, Туніс, Словаччина, Туреччина, Єгипет, Марокко, Румунія, Шрі-Ланка. Хіба тобі не захотілось екзотики після цих слів?

Багато суперечок викликає питання досвіду роботи, наявності практичних навичок та умінь. Їх вимагають, але не кажуть де їх брати, навіть не пропонують свою компанію для їх здобуття. А насправді, можна отримати навіть більше! Саме це пропонує програма професійних стажувань від AIESEC – Global Talent. Оплачувана, перспективна і цікава робота за твоєю спеціальністю у закордонній компанії. Міжнародний досвід, інша країна, нові знайомства. Чудова можливість реалізувати свій потенціал у Колумбії, Естонії, Бразилії, Туреччині, Індії чи Литві.

Ніколи не пізно почати робити зміни. Головне зрозуміти, що зараз – саме час!

Зареєструватися на програми міжнародних стажувань можна на сайті організації: aiesec.ua

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: