Новости ›› Полтава и область

Полтавські волейболісти зупинилися за крок до першої в сезоні перемоги

25.10.2014 15:00 | просмотров: 381
Підопічні Анатолія Офата лише на тайм-брейку віддали перемогу “Буревіснику”.

Вчора на майданчику заводу медичного скла відбувся перший матч двоматчевої дуелі стартового туру ІІ етапу розіграшу волейбольної Суперліги країни, у якому лубенський “Фаворит” приймав черкаський “Буревісник-ШВСМ”, -повідомляє doa.in.ua.

Перший етап чемпіонату для занадто молодої команди відомого далеко за межами нашої країни тренера Анатолія Офата видався не надто вдалим (лише одна виграна партія у п’яти матчах), тому не має нічого дивного у тому, що перед звітним матчем фахівці практично в один голос віддавали перевагу більш досвідченішим гостей. На практиці ж вийшло дещо по-іншому.

Вже у стартовій партії господарі показали свої бійцівські якості, здобувши перемогу – 25:22. Друга партія виявилася провальною – 13:25, а ось третя стала знову успішною – 25:21. В останній, четвертій, “Буревісник” зумів таки дотиснути “Фаворит” – 17:25.

Переможець матчу вирішувався на тайм-брейку, в якому пані Фортуна посміхнулася команді із Чернігова – 14:16.

Слід зазначити, що перед звітною грою “Фаворит” посилився досвідченими гравцями. Мова йде про 34-річного Геннадій Лук’янчікова, 22-річного центрального блокуючого Микиту Курлапова та Ігоря Дьогтєва.

Матч-відповідь протистояння відбудеться сьогодні о 12.00.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: