Новости ›› Образование

Розпочинається стипендіальний конкурс "Завтра.UA"

23.10.2014 12:00 | просмотров: 585
20-го жовтня Фонд Віктора Пінчука вдев’яте розпочинає конкурсний добір учасників стипендіальної програми «Завтра.UA» - загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді. Фонд запрошує до участі у відкритому конкурсі студентів 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів.

Прийом документів та online-реєстрація триватимуть на сайті програми zavtra.in.ua з 20-го жовтня до 30 листопада 2014 року.

Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору та співбесіди:
активна громадська позиція та досвід в реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
академічна успішність;
оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковому проекті (доробках) та мотиваційному листі;
лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

Головна мета Фонду Віктора Пінчука в рамках програми «Завтра.UA» - сприяти формуванню мережі молодих лідерів - нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, що стане рушійною силою прогресивних змін в Україні.

Стипендіати «Завтра.UA» протягом року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 942 грн, залучаються до участі у соціальних проектах та заходах Фонду, а також мають змогу одержати різносторонню фінансову та організаційну підтримку індивідуальним і груповим проектам та ініціативам, що мають творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер.

Щороку Фонд Віктора Пінчука збирає стипендіатів в Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», в рамках якого його учасники беруть участь в командоутворюючих тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими політиками, бізнесменами та представниками громадського суспільства.

Стипендіати програми мають змогу особисто зустрітися та поспілкуватися з глобальними лідерами і політиками, світовими інноваторами та бізнесменами, провідними науковцями та громадськими діячами в рамках щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та Публічних лекції Фонду Віктора Пінчука.

Також учасники програми на конкурсній основі мають можливість взяти участь в освітніх проектах PinchukArtCentre, пройти стажування в громадських організаціях та отримати доступ до потенційних роботодавців.

За 8 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2000 студентів. На сьогодні програма охопила ВНЗ з усіх регіонів України, а 86 закладів стали її офіційними партнерами.

Детальні умови участі у конкурсі дізнайтесь на сайті програми у розділі «Конкурс».

У зв’язку із ситуацією, що склалася на сході України, при виникненні складнощів з поданням документів або їх оформленням студенти ВНЗ Донецької та Луганської областей можуть звертатись до представників програми, де їх звернення будуть розглядатися в індивідуальному порядку. Контактні адреси: konkurs@zavtra.in.ua та info@zavtra.in.ua.

Слідкуй за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

Детальніше про Фонд Віктора Пінчука на сайті pinchukfund.org

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: