Новости ›› Полтава и область

Із чергового засідання студентської ради Полтави

20.10.2014 14:00 | просмотров: 553
15 жовтня 2014 року в прес-центрі міського Будинку культури спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому відбулося чергове засідання Студентської ради міста Полтави, на якому розглянули план роботи на найближчий місяць.

Засідання розпочалося з обговорення нового Закону України «Про вищу освіту» і особливостей вступної кампанії 2015 року. Багато уваги приділили і питанню проведення студентської звітно-виборчої конференції, на якій діючий голова Студентської ради міста прозвітує про виконану роботу, а студентська спільнота вибере нового голову. Відбудеться конференція 30 жовтня 2014 року.

Також молодь підтримала ініціативу проведення загальноміських заходів в рамках відзначення Міжнародного дня студента. Так, 18 листопада 2014 року відбудеться VIII студентський благодійний бал «Допомогти так легко». Було визначено оргкомітет, суму благодійного внеску у розмірі 30 грн., формат проведення заходу.

З метою розвитку та підтримки інтелектуальної молоді, вирішено організувати та провести 20 листопада 2014 року інтелектуальний турнір «Брейн-ринг» між вищими навчальними закладами міста. Даний захід відбудеться в приміщенні fashion club «Podium». Турнір буде присвячений 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка.

Наприкінці засідання для присутніх відбулася презентація пілотної навчальної програми «Молодіжний працівник», яка проходила з 1 по 3 жовтня 2014 року у м. Дніпропетровськ та яку відвідала працівник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Валентина Радченко. Дана програма ініційована Міністерством молоді та спорту України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та організаційної підтримки Державного інституту сімейної і молодіжної політики. Суть програми – реалізувати в Україні систему навчання державних службовців та лідерів інститутів громадянського суспільства, які працюють з молоддю, за аналогією Європейських програм «Молодіжний працівник». Члени Студентської ради виявили неабияку зацікавленість програмою та виявили бажання більш детально ознайомитися з її навчальними модулями.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: