Новости ›› Рекорды, интересности

Засновник Tesla Motors хоче поселити на Марсі мільйон людей

03.10.2014 11:00 | просмотров: 689
На думку американського бізнесмена, колонізувати Червону планету можна буде протягом ста років.

Американський мільярдер Елон Маск заявив, що людям потрібно переселитися на Марс, щоб повністю гарантувати виживання людства.


"До біса Землю! Кого турбує Земля?", - заявив засновник SpaceX та Tesla Motors в інтерв'ю журналу Aeon Magazine. За його словами, тільки зважившись на колонізацію Червоної планети, люди зможу заселити й інші зірки, коли наше Сонце почне вмирати.

Елон Маск зазначив, що не поділяє переконань людей, які закликають повернутися до природи та життя в селі і відмовитися від багатьох технологій. "Саме розум і технології дають людству шанс наблизитися за своїми можливостями до божества", - говорить Маск.

Мільярдер також упевнений, що жодна цивілізація у Всесвіті не може розвиватися безмежно, якщо обмежує місце свого проживання однією планетою. "Щоб забезпечити виживання людства, ми повинні спочатку заселити Марс", - додав бізнесмен.

За словами Елона Маска, щоб сформувати необхідне генетичне різноманіття, на Червоній планеті має мешкати не менше мільйона людей. Однак, на даний момент найголовніша проблема - доставити таку кількість людей і обладнання на Марс.

Керівник SpaceX вважає, що для здійснення такої місії потрібно не менше 100 тисяч перельотів. Як зазначив Елон Маск, заселити Марс можна буде протягом століття.

Источник: tsn.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
03.10.2014 23:59 iluminati
Дурний думкою багатіє...

05.10.2014 10:56 Ананас
iluminati а как же Христофор Колумб и Галилей? В наше время возможно всё, в том числе и колонизация других планет. Не нужно быть таким пессимистом, как ты.

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: