Новости ›› Образование

Розпочато конкурс start-up проектів для студентів

21.09.2014 10:00 | просмотров: 702
З 15 вересня 2014 року за підтримки Міністерства освіти і науки України проводиться Всеукраїнський конкурс інноваційних start-up проектів студентів ІТ-напрямів підготовки. Про це повідомляє прес-служба МОН.

Ключовою метою конкурсу є популяризація інноваційної та підприємницької діяльності студентів комп'ютерних напрямів навчання і об'єднання зусиль вищих навчальних закладів та ІТ-компаній у розвитку творчого потенціалу студентів.

До участі у конкурсі запрошуються студенти вищих навчальних закладів України. Термін подання заяв від команд для участі у конкурсі: з 15 вересня до 30 листопада 2014 року. Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням http://vis.lp.edu.ua.

У рамках конкурсу планується проведення низки тренінгів та практикумів з інноваційної діяльності. На переможців чекають цінні призи та можливість стажування в провідних університетах Європи.

У 2014-2015 роках конкурс проводиться як частина виконання Темпус-проекту "Національна освітня інфраструктура удосконалення інноваційної та підприємницької діяльності ІТ-студентів", у партнерстві між університетами Євросоюзу та України.

Партнерами проекту з боку Євросоюзу є: Linnaeus University, Dublin City University, Oxford Brookes University, Pedro Nunes Institute, IKEA, SIGMA Kudos. Українську сторону представляють: Харківський національний університет радіоелектроніки, Одеський національний політехнічний університет, Національний університет "Львівська політехніка", Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Вінницький національний технічний університет.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: