Новости ›› Полтава и область

Заявки на конкурс “Кращі практики місцевого самоврядування” приймаються до 22 вересня

19.09.2014 13:00 | просмотров: 389
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у партнерстві з Програмою Ради Європи “Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні”, Українською асоціацією районних та обласних рад, Асоціацією міст України, Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад оголосило конкурс “Кращі практики місцевого самоврядування” у 2014 році.

Конкурс проводиться з метою відбору, відзначення і поширення кращих проектів і програм органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій.

У Конкурсі 2014 року беруть участь практики, реалізовані у період із 2012 по 2014 роки.

Органи місцевого самоврядування, які будуть визнані переможцями, презентуватимуть свої практики та отримають Дипломи під час урочистого публічного заходу, що відбудеться у грудні 2014 року за участю представників Уряду України, Ради Європи, асоціацій органів місцевого самоврядування.

За підсумками Конкурсу буде видано збірку “Кращі практики місцевого самоврядування”, до якої буде включено опис проектів та програм переможців.

Для участі у Конкурсі потрібно заповнити заявку, надіславши її до 22 вересня 2014 року на електронну пошту: Best.Practice.Ukraine@coe.int

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: