Новости ›› Спорт, кино, музыка, тусовки, вечеринки

Транс-формер наближається до видання свого 5-го альбому (відео, аудіо)

19.09.2014 09:00 | просмотров: 1258
Транс-формер наближається до видання свого 5-го альбому, у якому, за задумом артистів, має бути рівно десять пісень. У цю суботу хлопці відзначили для себе екватор у роботі над платівкою, презентувавши п'ятий трек. Називається він – Ніч.

Чому саме Ніч, лідер гурту Валерій Мельник пояснив так:
«З давніх-давен ніч вважали містичною частиною доби. Саме у цей час загострюються почуття, людина перебуває на одинці з собою і тому сильніше відчуває потребу бути поруч з людиною, яка є найголовнішою у твоєму житті».






Разом із піснею світ також побачив і виднограй з однойменною назвою.

Варто зазначити, що композиція також стане саундтреком до короткометражної стрічки "Милий Друже", що вийде у жовтні цього року. Тому у створенні відео хлопці використали кадри із майбутнього фільму.






"Збулась моя довгоочікувана мрія, я знявся у кіно. Не зважаючі на те, що моя роль була практично "кушать подано" (мій герой у кадрі маячить не більше 15 секунд), все-ж я отримав купу задоволення. Та за мене по повній відпрацювала моя донька Аннушка, якій випала роль головної героїні, а мій син Макс та дружина Юля теж засвітились у епізодах стрічки :) Мені дуже кортить розповісти про цю роботу ще більше, але всьому свій час" каже лідер гурту.



Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: