Новости ›› Полтава и область

У Полтаві оголосили дитячо-юнацький конкурс «Тобі, мій захисник України»

14.09.2014 10:00 | просмотров: 806
Учора у Полтаві оголосили дитячо-юнацький конкурс образотворчого мистецтва «Тобі, мій захисник України». Мета конкурсу – підтримка ЗСУ, пропаганда у дитячому середовищі славних традицій Української Армії, патріотизму, взаємодопомоги та любові до Батьківщини. Засновник конкурсу – ГО «Фонд захисту і підтримки талановитих дітей» ім. А. Кукоби.

«Як завжди, кожного року ми проводимо конкурс дитячого малюнку. За багато років ми висвітлювали різні теми. А зараз у нас така ситуація в країні, коли нашим військовим потрібна допомога і не лише матеріальна. Тому цьогорічний конкурс ми вирішили присвятити захисникам нашої Вітчизни. Усі учасники отримають подарунки, грамоти та грошові винагороди», – розповіла голова Фонду Віра Кальник.

Після підведення підсумків конкурсу, виставку творчих робіт експонують у Галереї мистецтв. Дитячі малюнки передадуть військовослужбовцям через представників «Полтавського батальйону небайдужих».

«Для бійців малюнки дітей знаходяться на першому місці. Вони дуже радіють їм, розвішують на стінах у наметах або носять із собою. Ця духовна підтримка дуже важлива для військових. Малюнки дитячі відіграють дуже позитивну роль. Тому проведення такого конкурсу – це дуже гарна справа. Коли цей конкурс уже відбудеться, ми, «Полтавський батальйон небайдужих», зобов’язуємося відвезти малюнки нашим бійцям на Схід», – зазначив Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір.

Роботи розміром не більше 30 на 40 см, мають бути виконані у напрямку «Образотворче мистецтво» (акварель, гуаш, кольорові олівці, фломастери, кулькові та гелеві ручки). На зворотному боці кожної роботи необхідно зазначити друкованими літерами (українською мовою) назву роботи, техніку виконання, прізвище, повне імя, вік автора роботи, дата виконання, прізвище імя по-батькові керівника (батьків). У конкурсі можуть брати участь діти віком з 6 до 17 років, жителі міста та області.

Роботи потрібно надати за адресою оргкомітету конкурсу: м. Полтава, вул. Фрунзе, 5, Полтавський художній музей (Галерея мистецтв) ім. М. Ярошенка до 5 листопада. Додатково можна звертатися за тел. 7-44-16, 56-95-61.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: