Новости ›› Образование

Інтенсивний курс польської мови в Польщі.

10.09.2014 11:00 | просмотров: 870
Програма «Європейська Освіта», за підтримки Європейського Руху в Україні, проводить набір учасників у Літні мовні школи в період з 4 по 10 серпня (виїзд 3 серпня) для проходження інтенсивних сертифікованих курсів польської мови.

Навчання проводиться на базі партнера програми – Державного професійного інституту в м. Замость (Польща).

Мета програми – дати можливість потенційним абітурієнтам та іншим бажаючим, пройти сертифіковані курси у професійних викладачів (носіїв польської мови), з закріпленням теоретичних знань на практиці та адаптацією безпосередньо на місці навчання.

Під час семиденного перебування в Польщі при Державному професійному інституті, усі учасники пройдуть інтенсивний курс польської мови, який складається з 36 годин навчання (6 днів по 6 годин) та практики під час відпочинку (похід у магазини, кав’ярні, кінотеатр, музеї, різноманітні екскурсії тощо). Заняття проводяться у невеликих групах професійними викладачами які мають досвід навчання іноземців.

По закінченню курсів, кожен учасник отримає від Державного професійного інституту в м. Замость офіційний Сертифікат про проходження курсів польської мови.

Проживати учасники будуть в комфортабельному студентському хостелі з цілодобовим обслуговуванням та триразовим харчуванням.

Хостел знаходиться під постійним відеоспостереженням, вхід до приміщення можливий лише за особистим електронним ключем.

Основні умови:
Вартість участі у програмі: 660 євро + 560 грн.
Цільові групи: 10 - 15 учасників.
Кількість навчальних годин: 36 год. + практика.

У вартість участі входить: трансферне перевезення Україна – Польща – Україна), проживання в хостелі при вищому навчальному закладі (7 днів); триразове харчування; інтенсивний курс польської мови; реєстрація учасника, формування та оформлення необхідного пакету документів; вирішення візових питань; страхування; роздаткові інформаційні та навчальні матеріали; отримання офіційного Сертифікату про проходження курсів польської мови від Державного професійного інституту.

Отримати безкоштовну консультацію з питань вступу до вищих навчальних закладів Польщі ви можете за телефоном компанії «Європейська освіта» у Києві: (044) 200-28-40.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
10.09.2014 11:36 Аноним
це на якій рік?

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: