Новости ›› Полтава и область

Розпочали прийом матеріалів на здобуття премії імені Лялі Убийвок

29.08.2014 13:00 | просмотров: 740
Полтавська обласна рада оголосила прийом матеріалів на здобуття премії імені Лялі Убийвок, заснованої обласною радою з нагоди 95-річчя від дня народження Героя Радянського Союзу, керівника комсомольської молодіжної групи «Нескорена полтавчанка» Лялі Убийвовк, 70-річчя визволення Полтавської області та міста Полтави від фашистських загарбників.

Премією відзначаються жителі області, учнівська та студентська молодь, учителі загальноосвітніх шкіл області за вагомий особистий внесок у збереження патріотичних традицій і утвердження спадкоємності, патріотичне виховання підростаючого покоління.

Відповідно до Положення, Премія присуджується у номінаціях: «У житті завжди є місце подвигу» – за патріотичне виховання молодого покоління, створення кімнат та музеїв бойової слави; «Ім’я твоє невідоме, подвиг твій безсмертний» – за пошукову роботу по увічненню пам’яті земляків – героїв-підпільників, які внесли вагомий вклад у визвольну боротьбу під час фашистської окупації, за проведення фундаментальних досліджень історії свого краю, пов’язаної із діяльністю підпільних організацій та визвольною боротьбою, що здійснювалася на окупованій фашистами території, практичне втілення ідей військово-патріотичного виховання; «Пам’ять, відтворена музами» – за створення музичних, літературних творів, творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва з висвітленням відповідної тематики.

Розмір Премії складає 2000 (дві тисячі) гривень.

Пропозиції про присудження Премії вносять відділи (управління) освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, органи місцевого самоврядування, громадські та ветеранські організації до 1 жовтня.

У листі-клопотанні до оргкомітету Премії вказується прізвище, ім’я, по батькові кандидата на нагородження, місце навчання, роботи, посада, адреса проживання, контактні телефони, зазначається його конкретний внесок у справу патріотичного виховання та увічнення пам’яті земляків. До листа-клопотання, завіреного підписом керівника організації, установи, та печаткою, додається ксерокопія свідоцтва про народження, паспорту та ідентифікаційного коду претендента.

Прийом матеріалів проводить обласний центр туризму та краєзнавства. Документи на здобуття Премії подаються за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Нечуя-Левицького, 4, тел. 2-49-86.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: