Новости ›› Полтава и область

«Архітектурна Полтава» зацікавила півсотні полтавців

18.08.2014 17:00 | просмотров: 2419
На вихідних 50 полтавців зібралися на тематичну пішохідну екскурсію «Архітектурна Полтава». Пройшла вона в рамках проекту «Таємнича Полтава» організатором якого є туристичний клуб InGreen.

Тематична екскурсія «Архітектурна Полтава» стала першою екскурсією такої тематики, яка колись проводилася в місті, третьою тематичною пішохідною екскурсією вулицями міста (після «художньої» та «літературної») та дванадцятою тематичною екскурсією в рамках проекту «Таємнича Полтава». Нагадаємо, проект існує вже майже рік і об’єднує однодумців для спільних походів у музеї та цікавих оригінальних екскурсій по місту для широкого кола бажаючих, яких більше ніхто не проводив і не проводить.

Ольга Влох, керівник проекту «Таємнича Полтава» задоволена результатами організованих екскурсій:
- Ми завжди раді бачити полтавців, яким цікава історія нашого міста. Приємно, що на наші екскурсії приходять цілими компаніями: з батьками, з дітками, з друзями. Приємно, що учасники приходять повторно, на різні тематичні екскурсії. Ми готуємо нові теми, щоб ще ширше розкрити історію рідного міста для його мешканців.

Архітектруна екскурсія стала найдовшою серед усіх раніше проведених в рамках проекту «Таємнича Полтава». За три години полтавці дізналися про російський класицизм, український модерн, «мавританський стиль», сталінський ампір та інші архітектурні стилі представлені в нашому місті.
Також мова йшла про архітектурні особливості діючих та знищених релігійних споруд міста. Наприклад, лютеранська кірха, яка стояла в центрі міста ще дев’яносто років тому – єдина споруда Полтави виконана в псевдоготичному стилі.

Дізнатися більше про цю та інші діючі та зруйновані унікальні релігійні споруди нашого міста можна буде вже у вересні на тематичній екскурсії «Релігійна Полтава» від туристичного проекту «Таємнича Полтава».

В кінці серпня буде встановлено дату та відкрито реєстрацію на тематичну пішохідну екскурсію "Релігійна Полтава" на сайті організаторів - http://ingreen.in.ua/tours/topoltava/1114



Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
20.08.2014 09:16 Аноним
Молодці!

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: