Новости ›› Полтава и область

Полтавська поетеса буде представляти наше місто й область на Міжнародній літературній школі

29.07.2014 16:00 | просмотров: 2130
Учасниця незалежного мистецького об’єднання «Magnum Opus» Ірина Мисник пройшла відбір на Міжнародну літературну школу в Карпатах.

Проект відбудеться з 11 по 16 липня в Карпатах. Організатор – «Центр літературної освіти».

Для молодих літераторів лекції читатимуть досвідчені та професійні письменники, директори видавництв, літературознавці та критики, а саме: Тарас Прохасько, Мар’яна Савка, Юрій Винничук, Маріанна Кіяновська, Олег Лишега, Ростислав Семків, Антон Санченко, Завен Баблоян та Ірина Вікирчак. іноземний гість-лектор – Юстина Чеховська (Польща).
 



В рамках школи лектори вчитимуть та розповідатимуть про те, як писати якісні тексти, як відбувається творчий процес, як знайти своє місце в літературі, як виробити власний стиль, мову і тему, як створювати сюжет і героїв. Також лектори окреслять основні тенденції розвитку книжкового ринку і літературної сфери, правила ефективної співпраці з видавцями і мас-медіа, розкажуть, яких помилок варто уникати авторам-початківцям і т.д. 




«Маґнумець» Ірина Мисник – єдиний представник Полтави (та і взагалі всієї Полтаської області) серед відібраних для навчання митців. Загалом же учасників буде 60 (30 прозаїків і 30 поетів) зі 132 бажаючих.




Ірина наразі навчається на філологічному факультеті ПНПУ. Дівчина — активний учасник поетичних читань, слемів і мистецьких заходів у Полтаві.




Нагадаємо, що минулого року в цьому проекті Полтаву представляв «маґнумець» Роман Повзик, котрий у цей час перебуває на літературній резиденції «Станіславський феномен» у Івано-Франківську.


Лектор лiтшколи Тарас Прохасько

Майбутнiй лектор Iрини письменник Юрiй Винничук


Антон Вайсман
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: