Новости ›› Полтава и область

ПолтНТУ забезпечує Україну високопрофесійними державними службовцями

29.07.2014 17:30 | просмотров: 932
21 працівник органів державної влади та місцевого самоврядування Полтавської області цього року отримали дипломи магістра спеціальності «Державна служба».

25 липня 2014 року відбулося урочисте вручення дипломів магістра випускникам гуманітарного факультету Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, які отримали вищу освіту за спеціальністю «Державна служба».

Випускників привітав ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко:

– Збулася ваша мрія – ви завершили навчання, підтвердили високий рівень підготовки державного університету, відчули свій творчий науковий потенціал під час захисту магістерських робіт, який, я впевнений, стане вам у нагоді під час служби в органах державної влади. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка – єдиний вищий навчальний заклад в області, який здійснює підготовку фахівців для органів державної влади та місцевого самоврядування. Адже на сьогодні в Полтавському регіоні існує потреба в якісному кадровому забезпеченні для створення ефективної управлінської структури на місцевому рівні. Диплом державного та міжнародного зразка, високий рівень фахової підготовки, професійні знання допоможуть випускникам магістратури у подальшому працевлаштуванні та кар’єрному зростанні.




Начальник головного управління державної служби України в Полтавській області, доцент кафедри державного управління і права Олександр Черчатий зазначив, що завдяки плідній співпраці управління та Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка у плані підготовки магістрів спеціальності «Державна служба», держава отримує висококваліфікованих працівників, які здатні продукувати нові ідеї та реалізовувати реформи в системі державного управління.





Також з отриманням диплому магістра випускників привітали декан гуманітарного факультету, кандидат хімічних наук, доцент Ірина Іваницька, завідувач кафедри державного управління і права, доктор наук з державного управління, професор Микола Лахижа.





Цього року дипломи магістрів державної служби отримав 21 випускник, 10 з них отримали дипломи з відзнакою. Новоспечені магістри є працівниками органів державної влади та місцевого самоврядування, зокрема, управлінь, відділів та департаментів Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської міської ради, Держфінінспекції, Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, Полтавського обласного центру зайнятості, ГУ Міндоходів у Полтавській області, виконкомів районних рад. Відтак, теми магістерських робіт охопили широкий спектр актуальних та важливих державно-управлінських проблем, результати яких впроваджуються у практичній діяльності.


Источник: pntu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: