Новости ›› Образование

Літній набір в Школу помічника народного депутата

15.07.2014 16:00 | просмотров: 1277
24-27 липня відбудеться навчання в Школі помічника народного депутата. Навчальний курс створено для тих, хто прагне стати помічником народного депутата та тих, хто вже ним є.

Лекторами школи є народні депутати України Володимир Литвин, Леся Оробець, Олег Ляшко, Сергій Власенко, Андрій Шевченко, Інна Богословська, міністр економічного розвитку та торгівлі України Павло Шеремета, політтехнологи Сергій Гайдай, Володимир Грановський, Костянтин Бондаренко, спеціалісти в сфері реклами та піару Ірина Сєрова, Олена Деревянко та інші.

Під час курсу слухачі ознайомляться зі специфікою роботи помічника народного депутата, дізнаються, як працює Верховна Рада України, як використати роботу помічника в побудові власної політичної кар’єри. В результаті навчання учасники школи познайомляться з найвпливовішими людьми України і отримають можливість працювати з ними. Багато випускників школи вже працюють помічниками народних депутатів.

Усі студенти Літнього курсу потраплять на 2-ох тижневе стажування: 25 чоловік – у Верховну Раду України (за умовами конкурсу), інші – у політичні штаби партій. Усі студенти курсу будуть внесені по резерву політичних кадрів та будуть задіяні під час виборів та реалізації інших політичних проектів, отримають відкриті вакансії Школи. Випускники школи вже пройшли стажування у народних депутатів України: Олега Ляшка, Миколи Катеринчука, Інни Богословської, Ростислава Павленка, Андрія Шевченка, Оксани Калетник та інших.

Вартість навчання: 1900 грн. Зареєструватись для участі та ознайомитись з програмою детальніше можна на сайті: http://assistant-school.org.ua/. Контакти кураторів: Катерина (066) 749-81-76, Лілія (095) 14-222-38.



Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: