Новости ›› Полтава и область

Дні картингу у Полтаві

10.06.2014 10:30 | просмотров: 1480
7-8 червня на полтавському картодромі "Лтава" відбулися чергові змагання шосейно-кільцевих перегонів з картингу - 2-й етап Кубку України та 3-й етап Трофею "Ротакс Макс Моджо Челендж України" 2014 року.

Одна з найвідоміших трас нашої країни в черговий раз зібрала найсильніших спортсменів, які продовжують боротися за нагороди цьогорічних змагань.




Розпочалося дійство з урочистого вшанування переможців минулорічного розіграшу Кубка, нагороди якого через певні причини не були вручені своїм володарям.




Цьогорічна ж першість у самому розпалі. Незважаючи на неймовірно спекотну погоду змагання зібрали більше 70-ти спортсменів з усіх куточків нашої держави. Їх значна кількість вже традиційно представляли столицю - Київ (три команди). Окрім них боротьбу за перемогу на етапі та рейтингові очки вели також гонщики з Полтави, Дніпропетровська, Харкова, Борисполя, Маріуполя, Кам’янець-Подільського, Чернігова, Кременчука, Запоріжжя та Дніпродзержинська.




Кожний заїзд був по-своєму особливим та безкомпромісним. На жаль, не обійшлося без неприємних пригод: під час однієї з гонок молодий спортсмен не впорався із керування і його карт на значній швидкості вилетів з траси. У підсумку, пілот опинився у кареті швидкій, а змагання для нього передчасно завершилися.




Ближче до вечора організатори підвели підсумки двох днів змагань. В черговий раз полтавська школа картингу показала свій високий рівень: Денис Гонтовий (клас картів «Комет-120»), Павло Луценко («Rotax Max Mini») та Олександр Недибалюк вибороли "бронзу".

Источник: doa.in.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: