Новости ›› Полтава и область

В пивниці "Сто доріг" відбувся концерт гурту "ONEYROID".Фотозвіт.

08.06.2014 09:00 | просмотров: 2256
6 червня 2014 року в улюбленому місці творчої інтелігенції Полтави - пивниці "Сто доріг"- відбувся концерт гурту "ONEYROID".

Це альтернативний гурт, утворений в Полтаві 25 грудня 1992 року з ініціативи медиків Андрія Боркунова (вокал, гітара)та Анатолія Волика (тексти, бас).

Ще до створенны гурту, хлопці займалися вуличною музикою, влаштовуючи концерти під відкритим небом, і тільки в грудні 1992 року відбілуся перша спільна репетиція. Саме цю дату і вважають Днем Народження "ONEYROID".

Відтоді і по цей день вони не перестають радувати прихильників все новими і новими піснями.

Виступ у пивниці "Сто доріг" вже далеко не перший, так як гурт багато що поєднує з цим чудовим місцем. Ось і в цей раз тут зібралися справжні поціновувачі творчості "ONEYROID". Все дійство було поділено на дві частини. В першій виконувалися пісні зі старих альбомів гурту, а після невеличкої перерви співаки виконали дещо із нового альбому "Майдан Розрита могила".

Хоч все дійство і проходило в досить тісному приміщенні, для справжніх фанатів це не стало на заваді - вони з натхненням витанцьовуали під сценою, підспівуючи Андрію і Оксані.

В цілому, концерт пройшов просто відмінно, незадоволенних і байдужих в той вечір, напевне що, не було.

Залишається тільки подякувати співакам за таке чудове дійство і побажати натхнення, тарпіння і підкорення нових музичних вершин, бо ви дійсно круті!





















Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: