Новости ›› Полтава и область

Любителі ботаніки та таємниць знайшли і відвідали Архімандритський сад (фото)

26.05.2014 15:00 | просмотров: 4162
На вихідних учасники туристичного проекту "Таємнича Полтава" вже в дев"ятий раз зібралися на тематичну екскурсію містом.

Цього разу екскурсія була "ботанічна". Близько 40 юних та дорослих полтвців знайшли та відвідали Архімандритьский сад. Він розташований на рельєфній території східної частини міста.

Ботанічний сад Таємнича Полтава


Сад містить кілька відділів: дендрарій, відділ квітково-декоративних рослин, музей українського квітникарства під відкритим небом, зелений клас, альпійську гірку, відділ сільськогосподарських та лікарських культур, плодовий сад.

Ботанічний сад Таємнича Полтава


Головне завдання кожної подорожі від проекту «Таємнича Полтава» – створити ексклюзивний маршрут, який відкриває полтавцям маловідомі сторінки історії міста.

Ботанічний сад Таємнича Полтава


Керівник проекту Ольга Влох задоволена результатами проведеної роботи:
- Багато полтавців навіть не знають, що можуть побувати в пустелі чи тропіках не покидаючи нашого міста. А ми знову зробили тематичну екскурсію, яку раніше ніхто не робив для широкого кола бажаючих. Ми вдячні працівникам ботанічного саду за змістовну екскурсію. І я продовжую захоплюватися нашими учасниками, безперечно зацікавленими та розумними людьми, які так змістовно організовують власне дозвілля.

Ольга Влох керівник проекту Таємнича Полтава


Наступна тематична екскурсія відбудеться на початку червня. Вперше для полтавців буде проведено пішохідну «художню» екскурсію. Пропонуємо дізнатися більше про полтавських художників разом з нами. Деталі - http://ingreen.in.ua/tours/topoltava/1114


Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: