Новости ›› Полтава и область

26 квітня полтавська молодь їде в Межигір"я

22.04.2014 09:00 | просмотров: 1711
22 квітня - виповнюється два місця із того того моменту, коли доступ в резиденцію "Межигір'я" отримали всі бажаючі. Наразі, за останньою інформацією, вхід на територію платний і ці кошти мають піти на утримання тварин та підтримку благоустрою і охорони території.

Територія «Межигір’я» становить близько 140 гектарів. Для порівняння: площа дендропарку «Софіївка» в Умані - неповних 180 гектарів, площа національного музею архітектури та побуту «Пирогово» - трошки більше 150 гектарів, один із найбільших та найрозкішніших на Харківщині садово-парковий комплекс «Шарівка» займає 70 гектарів.
На території "Межигір'я" розташовані яхтовий причал, кінний клуб, тир, тенісний корт, поле для гольфу, СПА-центр, ферма, молокозавод, теплиці, зоопарк, гаражі, їдальня, ангар для гелікоптера та інші об'єкти. З 1935 по 2007 роки "Межигір'я" було державною урядовою резиденцією. В 2007 році переведено в приватну власність.

Керівник туристичного клубу InGreen, органзітор поїздки Ольга Влох вважає поїздку досить неоднозначною:
- Вперше при плануванні поїздки ми дуже довго все обдумували. Чи варто їхати дивитися на місце, де вкЛадено мільйони коштів. І ми вирішили подивитися на власні очі якою ж є ця резиденція , про яку скільки говорять та пишуть навколо. Адже власна думка завжди краще ніж десять думок оточуючих. Тож запрошуємо поїхати з нами 26 квітня в першу молодіжну поїздку з Полтави в Межигір’я. Вартість за проїзд найдешевша у Полтаві - лише 230 грн і ще 20 грн коштує вхід на територію у вихідний день.

Щоб уявити масштаби «Межигір’я» можна подивитися новостворену ПАНОРАМУ РЕЗИДЕНЦІЇ
Щоб побачити резиденцію своїми очима необхідно ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Автор фото: Владислава Наконечна
















Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: