Новости ›› Полтава и область

На Полтавщині продовжують боротися з браконьєрством

16.04.2014 10:30 | просмотров: 353
З початком оперативно-профілактичної операції «Нерест 2014» працівниками Лінійного пункту в річпорту Кременчук затримано 6 рибалок, які займалися незаконним рибним промислом. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Чергового рибалку правоохоронці затримали нещодавно під час профілактичного рейду. «Браконьєрством» займався 43-річний мешканець Глобинського району. Затримали чоловіка міліціонери на Кременчуцькому водосховищі, поблизу села Мозоліївка. Під час огляду у нього вилучено забрідний костюм, риболовну сітку та свіжовиловлену рибу вагою більше 20 кілограм на суму в понад 3 тис. 621 грн.

На даний час вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 249 частиною 1 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом).

За скоєне винуватцю загрожує штраф від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь лову та всього добутого.

Про факти незаконного рибного промислу, порушень на водоймах, човнових станціях Кременчука та Кременчуцького району громадяни можуть повідомити до лінійного пункту в річковому порту Кременчук Кременчуцького міського відділу за телефоном 74-03-90 чи за адресою м. Кременчук, вул. 40 років Жовтня, 50/15.




Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: