Новости ›› Образование

Підведено підсумки Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки

05.04.2014 14:00 | просмотров: 1041
3 квітня 2014 року відбулось підведення підсумків на фінальному етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки (ВСОРТ) 2014 року, що проходила на базі Вінницького національного технічного університету (ВНТУ).

Організатори нагородили переможців, відзначили лауреатів й талановитих учасників. На виставці-конкурсі "Радіоаматорських виробів" зафіксовано 2 рекорди України – найбільшу колекцію фігурок з радіодеталей та найбільший робочий паяльник.

Результати проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки.

В індивідуальному заліку:
1 місце – Паньків Володимир Володимирович (Житомирський військовий інститут ім. С.Корольова Державного університету телекомунікацій);
2 місце – Полуденко Дмитро Сергійович (Вінницький національний технічний університет);
3 місце – Дубровка Роман Ростиславович (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інституту") та Алтунін Сергій Ігорович (Національний університет "Львівська політехніка").


У командному заліку перемоги здобули:
1 місце – Житомирський військовий інститут ім. С.Корольова Державного університету телекомунікацій;
2 місце – Вінницький національний технічний університет;
3 місце – Національний технічний університет України "Київський політехнічний інституту" та Харківський національний університет радіоелектроніки.


У рамках проведення ВСОРТ-2014 вперше було проведено виставку-конкурс студентських радіоаматорських виробів. Переможцями стали:
1. Ярослав Осадчук.
2. Віталій Вознюк.
3. Олексій Лазун.


Усіх переможців було нагороджено цінними подарунку та призами від спонсорів ВСОРТ-2014. Від генерального спонсора компанії "Мелексіс-Україна" переможці отримали пізнавальну професійну літературу, направлену на розвиток практичних навичок в галузі радіотехніки та електроніки, можно сказати Біблію для кожного радіолюбителя "Мистецтво схемотехніки" авторів П.Хоровіца, У.Хілла. Від головного спонсора компанії "Інтертелеком" переможцям подаровано фірмові високошвидкісні інтернет-модеми з безкоштовним підключенням.

Родзинкою цьогорічної олімпіади радистів стала реєстрація рекордів України за номінаціями "Колекція" та "Розмір". Зафіксовано рекордну кількість фігур з радіодеталей та радіоелементів – 100 штук. А також найбільший за розміром діючий макет паяльника довжиною 175,5 сантиметрів. Реалізаторами цих рекордів стали студенти та викладачі кафедри радіотехніки Вінницького національного технічного університету.

Источник: osvita.org.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: