Новости ›› Полтава и область

Полтавець переміг на трьох етапах Кубка країни

05.07.2013 13:30 | просмотров: 780
Вихованець Кременчуцької ДЮСШ «Авангард» переміг на трьох етапах Кубка країни.

Наш земляк, вихованець Кременчуцької ДЮСШ «Авангард» Антон Пустовіт, який нині представляє команду «ВелоСтріт» із Світловодська, здійснив переможний хет-трик у цьогорічному Кубку України серед аматорів з велоспорту, про це повідомили на сайті «Полтавщина спорт».

В Ужгороді Пустовіт завоював першість на 4-му етапі, показавши на дистанції гонки (5 кіл) час — 1 година 26 хвилин 23 секунди, розвинув середню швидкість на дистанції — 19,10 кілометри за годину. А ще Пустовіт мав у своєму активі найшвидше коло серед 19 учасників, яке він здолав за 16 хвилин 24 секунди.

В Ужгороді кременчужанин здобув свою третю перемогу у цьогорічному Кубку України. Він також був переможцем на першому етапі в Сумах (21 квітня) і на другому етапі у Вінниці (12 травня). А на третьому етапі у Кривому Розі (8 червня) Пустовіт фінішував другим.

Такий стабільний виступ нашого земляка міцно закріпив його на першій позиції аматорського рейтингу велогонщиків України. За підсумками рейтингів Антон Пустовіт у 2013 році взяв участь у 8-ми гонках, здобув перемогу у 7-ми, його середня позиція на умовному п’єдесталі пошани відповідає загальному місцю — 1,1 (перше і одна десята місця), а ефективність перемог у гонках сягає 96,2%.




Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: