Новости ›› Полтава и область

Kavabanga & Depo & Kolibri в Полтаві зібрали пів тисячі слухачів та через несправності з аппаратурою заспівали акапельно

18.06.2013 10:00 | просмотров: 7358
Концерту Kavabanga & Depo & Kolibri полтавці очікували давно - ще з 5 квітня. Але потім з'явилися певні труднощі, і його довелося перенести. І ось, в мережі з'явилися перші чутки про те, що відомий гурт, який до цього подорожував Росією з новим альбомом "Бесконечный шум", можливо, завітає до Полтави. Перші квитки, які коштували 40 гривень розкупили моментально...

15 червня, ще за 40 хвилин до початку концерту майданчик перед НК "Spider" був заповнений шанувальниками гурту. І навіть дощ не зміг змусити публіку розійтися, або хоча б просто відійти від входу. З невеликим запізненням фанатів почали запускати до залу. Так як концерт проходив без вікових обмеженнь, серед слухачів було багато дітей.




Ведучим на концерті був Тони Тонн - відомий серед полтавців репер. Через веселий характер жоден глядач в залі не сумував. Іноді, навіть, зал просто вибухав від реготу. Наприклад, коли на розігріві виступав гурт "25 кадр", загубився Вова, один з учасників гурту. Тонни пожартував, що треба звати Вову, як Діда Мороза. І зал почав скандувати ім'я молодого співака, але це не допомогло. Тож, довелося відкласти виступ гурту, доки артист не знайшовся.




Загалом, до виходу хедлайнерів концерту зал готували більше двох годин. На сцену виходили репери не лише з Полтави. Також завітали до "Спайдеру" артисти з Харкова - гурти "Фиаско", "Продж", Sun Drops та "Зипо". Але найбільше слухачам запам'ятався виступ одного з організаторів концерту (окрім гурту KDK, звісно). Руслан присвятив пісню "Мое счастье" своїй дівчині, яка посеред виступу піднялася на сцену, поцілувала Руслана і залишок часу вони провели на сцені разом.




Та зал очікував KDK - і як тільки співаки з'явилися на сцені, всі закричали. Через те, що більшість прихильників гурту - дівчата, здавалося, що від їх крику могло репнути скло. Та все обійшлося і виступ харківчан розпочався.




На концерті Kavabanga, Depo та Kolibri (скорочено - KDK) презентували пісні з нового альбому "Бесконечный шум". І хоча вже на перших піснях зал постійно перекрикував співаків, через декілька хвилин з'явилися проблеми. Раптово, посеред виступу пісні "Амфетамин" аппаратура заглючила і мінус перестав звучати. Але співаки не розгубилися і доспівали цей трек акапельно.




Публіка була дуже активна - як розповіли співаки після концерту, вони ледве вийшли звідтіля живими. З Роми (ДЭПО), наприклад, намагалися зняти шорти, іншим - розцарапали руки...

Після концерту перед входом відбулася фото- та автограф сессія. Всі бажаючі мали нагоду придбати афіши концерту, щоб співаки розписалися на них. Але їх вистачило не на всіх, тому гурту довелося залишати автографи на руках, грудях, одягу фанатів та фанаток.

Більше фото - http://photo.studclub.poltava.ua/album/1621


Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
19.06.2013 13:23 Рита
концерт был восхитительный просто супер мне вообще так понравилосьКДК вообще обалденные не расстреливались и продолжали выступать просто молодцы)

23.06.2013 17:16 Аноним
ахаха, а дождь кто нарисовал?

29.08.2014 14:07 Танюха
Я просто схожу з розуму від них!скоро концерт і у нашому місті-Хмельницький чекає на вас,мої кохані!

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: