Новости ›› Полтава и область

Від самоврядування студентів до самоврядування дітей

11.09.2009 15:30 | просмотров: 1586
Сьогодні в рамках проекту Європейського Союзу «Посилення ролі громадянського суспільства у захисті прав дітей» розпочала свою роботу конференція «Громадянське суспільство і влада: як разом перетворити Полтаву на місто, дружнє до дитини?»

Триватиме вона два дні і матиме незвичний формат – формат відкритого простору. Під час проведення заходу його учасники, а це представники органів місцевого самоврядування, закладів освіти, громадських організацій міста, духовенства, обговорюватимуть нагальні питання трансформації системи захисту прав дітей та започаткують ініціативи розвитку сімейних форм опіки та виховання, що реалізовуватимуться впродовж 2009 - 2010 років.

За словами куратора Проекту, депутата міської ради Ольги Латиш, буде розроблений стратегічний план розвитку самоврядування дітей, який поетапно втілюватиметься у життя. З усіма напрацюваннями учасників відкритого простору можна буде ознайомитись на веб-сторінці Проекту http://dity.gurt.org.ua

До речі, відкритий простір здійснюється Ресурсним центром ГУРТ у партнерстві з Молодіжним інноваційним центром «Медіа-М» та Представництвом благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за фінансування Європейської Комісії. Метою Проекту є посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав уразливих груп дітей, зокрема у забезпеченні права на виховання у сім'ї чи сімейному середовищі.



Источник: meria.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: